Állati!

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor alatta egyszerűen a “Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrát, illetve a benne fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.  

   32 állat neve (illetve, még cselesen több is) bújik meg ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 31, melyeket mi megadtunk, akkor az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy állat neve. Melyik is? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

ANTILOP
BÁLNA
BIKA
BIRKA
CET
DROMEDÁR
ELEFÁNT
HIÚZ
KENGURU
KOALA
LAJHÁR
LÁMA
LIBA
MAJOM
OKAPI
OROSZLÁN
PARADICSOMMADÁR
PÁRDUC
PÁVA
PÁVIÁN
PINGVIN
PITON
PUMA
RÓKA
SZAMÁR
TEKNŐC
TEVE
ÜRGE
VAKOND
ZEBRA
ZSIRÁF

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

Tetszett a feladat? Oszd meg: