Általános szerződési feltételek

SZERZŐI JOGOK
A weboldalon szereplő minden szöveget, képet és grafikát szerzői jog véd. A képi anyagok, szövegek a Találdki Team tulajdonában vannak. Ezen képek és anyagok, illetve a kész nyomtatványok felhasználása a Találdki Team írásbeli beleegyezése nélküli bármilyen felhasználása, sokszorosítása, másolása tilos, és jogi következményeket von maga után. Kivételt képez az az egy eset, amennyiben a közzététel helyén az általunk meghatározott módon feltüntetésre kerülnek a kapcsolódó információink, úm. alkotás címe, alkotónk neve, mű forrássa.

Mások szabad licencű, általunk feldolgozott származékos művek forrását, szerzőit megjelöljük. 

REGISZTRÁCIÓ
A felhasználó regisztrálás nélkül is böngészhet a talaldki.com weboldalon, de a játékban való részvételhez szükséges a regisztrációs űrlap kitöltése. A regisztráció során a felhasználó köteles megadni a szükséges adatokat, úgy mint a felhasználó nevét valamit e-mail címét, és a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A felhasználó a regisztráció során köteles valós adatokat megadni. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak, hogy az üzemeltető technikai jellegű üzenetet küldjön a számukra.

A regisztráció alkalmával, illetve a weboldalon a tagjaink által mindenkori közölt adatokat a Találdki Team maximálisan bizalmasan kezeli, adatokat senkinek nem szolgáltat ki sem reklámozás, sem semmilyen más célból.
A regisztrációt a rendszer automatikusan e-mailben visszaigazolja a megadott e-mail címre. A beregisztrált tag köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni, és azt harmadik félnek nem kiadni, mivel az ebből eredő károkért az adatkezelő felelősséget nem tud vállalni.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Online paypal fizetés: E fizetési mód kiválasztásával fizetésnél a weboldal automatikusan a PayPal hivatalos felületére irányítja, ahol akár bankkártyával, akár a paypal számlájának adataival teljesítheti a fizetést. A PayPal egy nemzetközileg elismert és használt fizetési oldal, mely az ön adatait biztonságban őrzi, és harmadik félnek nem adja ki, továbbá a legnépszerűbb felület a nemzetközi fizetések lebonyolítására.