Autómárkák

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva is el tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra küldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka zöldre színeződik, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   Ebben az ábrában 27 autómárka neveit rejtettünk el. Fellelhető benne még több is, de ha megvan az a 26 márka, amelyek neveit mi betűrendben megadtunk, akkor a helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy autómárka, és mi beküldeni csak azt az egyet várjuk.

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

– AUDI
– BMW
– DACIA
– DAIHATSU
– DODGE
– FIAT
– FORD
– HONDA
– IZS

– JEEP
– KIA
– LADA
– LANCIA
– LEXUS
– MAZDA
– MINI
– OPEL
– PEUGEOT

– RENAULT
– SEAT
– SKODA
– SUBARU
– TESLA
– VOLKSWAGEN
– VOLVO
– ZAZ

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

Tetszett a feladat? Oszd meg: