Hát én immár kit válasszak…

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   26 virág, illetve növény neve bújik meg ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 25, amelyeket mi megadtunk, akkor helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy növény. Melyik ez? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

ÁRVÁCSKA
BAZSARÓZSA
BORBOLYA
DÁLIA
GYÍKFŰ
GYÖNGYIKE
HARANGLÁB
HARANGVIRÁG
HIBISZKUSZ
HÓFÉNY
HUNYOR
IMOLA
ISZALAG
JUKKA
LILAAKÁC
LILIOM
ORGONA
PETÚNIA
PHLOX
RODODENDRON
RÓZSA
SZARKALÁB
TŐZIKE
VIOLA
ZSÁLYA

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

 
 
 
Tetszett a feladat? Oszd meg: