Hegységkereső – online

 

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor alatta a “Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrát, illetve a benne fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.  

   22 hegység neve bújik meg ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 21, melyeket megadtunk, akkor az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy hegység. Melyik is pontosan? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

ALPOK
ALTAJ
ARDENNEK
BESSZÁDOK
DINÁRI
JIZERA
KÁRPÁTOK
KERÍNIA
KOPAONIK
KORAB
KRÍMI
LUZSICEI
ÓRIÁS
PIRENEUSOK
PIRIN
SKANDINÁV
SZUDÉTÁK
TÁTRA
TOROSZ
URÁL
VOGÉZEK

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

Tetszett a feladat? Oszd meg: