Jojó

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   A szemed fog ettől az eszperente szavakkal kitöltött táblától jojózni, mire megtalálod azt a 22 szót, ami megbújik ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 21 amelyeket mi megadtunk, akkor helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy “E” betűs szó. Melyik ez? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

BESEPER
CSERESZNYE
ECSET
EFEMER
EGRES
ERED
ESZES
FEKETE
HECSEPECS
LEBEG
LEHETETLEN
LENCSE
MEGERESZT
NEDVES
SZEMLE
SZENTEL
SZEPEG
SZERECSEN
SZERELEM
SZERENCSE
ZSEMLE

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

Tetszett a feladat? Oszd meg: