Most te találd ki!

A Találd ki weboldala 2022-ben is rejtvénykészítő versenykiírást tesz közzé

“Most te találd ki!”

címmel.


A verseny célja minden évben a tagság aktivitásra ösztönzése, továbbá új és kitalálható játékos feladványoknak a készítése, kiötlése.


A pályázat lényege, hogy a tagok versenyezzenek egymással, ki tud ötletesebb, agyafúrtabb, vagy akár látványosabb saját rébuszt kitalálni.


A pályázatok beérkezési határideje: 2022 június 1.


A pályázatokat a Találd ki öt fős csapata bírálja el, és az általunk legjobbnak ítélt első három helyezett feladványait az 5. születésnapunk alkalmával, június 23-n, 24-én és 25-én a saját feladványaink közé besorakoztatva, a beküldő pályázó (szerző) felhasználói nevének feltüntetésével, és a nyertes pályázók előzetes tájékoztatásával tesszük közzé.

A pályázati feltételek:

 • A pályázó a “Találd ki” weboldal regisztrált tagja kell legyen.
 • Egy tag a pályázatban összesen csak 1 versenyfeladvánnyal vehet részt.
 • A pályázat olyan feladvány kell legyen, amely a “Találd ki” arculatához illik, annak megfelel, ami ennek megfelelően kulturált, a jó ízlést nem sérti. Ezen kívül pedig jól kidolgozott, megfejthető, ötletes kell legyen.
 • A feladvány témája szabadon választható, korlátozás nincs. A pályázattal szembeni elvárásunk mindössze annyi, hogy a feladványnak saját egyéni ötletnek kell lennie, nem lehet valahonnét hozott, “koppintott”. A másolatgyanús pályázat nem kerül kiértékelésre.
 • A pályázat formai elvárásai:
  • A megfelelő feladvány lehet szöveges, táblázatos, képi, GIF, audio, videó, stb.
  • A pályázati feladvány a weboldalra feltölthető és megjeleníthető legyen. A maximum fájlméret: 64 MB.
  • A kidolgozott pályázati feladványt egyetlen elektronikus levél (e-mail, Mammutmail, Google drive, stb.) kell tartalmazza, és ugyanazon üzeneten belül a megoldást külön fájlban (pl. Word, Text, Jegyzettömb) is közölni szükséges.

A pályázathoz tartozó egyéb tudnivalók:

 • A pályázó a pályázatának elküldésével egyidejűleg beleegyezik abba, hogy helyezettség elérése esetén a pályázati feladványa a felhasználói nevének feltüntetésével a “Találd ki” weboldalra a többi feladvány közé besorolva megosztásra kerüljön.


A pályázatokat a fenti határidőre a Találd ki e-mail címére várjuk: talaldki48@gmail.com.