Nem csak édesszájúaknak! ;)

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   25 süteményekkel, édességekkel kapcsolatos szavak bújnak meg ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 24, amelyeket mi megadtunk, akkor helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy szó. Mi ez a szó? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

BÖGRÉS
DIÓS
ÉLESZTŐS
FÁNK
FELFÚJT
GYÜMÖLCSÖS
KAKAÓS
KALÁCS

KEKSZ
KELT
KRÉMES
LINZER
MARCIPÁNOS
MÁKOS
MÉZES
MIGNON

MUFFIN
PALACSINTA
PITE
RAKOTT
RÉTES
SZUFLÉ
TIRAMISU
TORTA

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

 
 
 
Tetszett a feladat? Oszd meg: