Nevén nevezzük – online

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva is el tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra küldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka zöldre színeződik, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   Az ábrában több mint 50 női név bújik meg, de ebből csak 42 nevet kell megtalálni. Ha megvan az a 41, amelyeket mi betűrendben megadtunk, akkor a helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy női név. Beküldeni csak azt az egyet várjuk.

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintesen, függőlegesen, átlósan is elhelyezkedhetnek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

-ADRIENN
-AGÁTA
-ANELMA
-ANNALIZA
-BAHAR
-BARBARA
-BÉKE
-BENEDIKTA
-BRUNHILDA
-CILA

-CSILLAG
-DETTINA
-EDVARDA
-ELIZABELLA
-ESZTER
-GALINA
-GENOVÉVA
-HILDA
-ILUSKA
-INDRA

-INESSZA
-IRÉNE
-JOHANNA
-KASSZANDRA
-KATICA
-KERSZTIN
-KIRTANA
-KLEMENTIN
-LARINA
-MAXIMA

-MIRANDA
-NAMIKA
-NIARA
-NIKOLETTA
-OLGA
-SAROLTA
-SZONJA
-TEKLA
-TÜNDE
-XAVÉRIA
-ZSAKLIN

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

Tetszett a feladat? Oszd meg: