Prémium

A Prémiumtagság egy 30 nap időtartamú VIP csomag, megannyi előnnyel.

A Prémiumtagság nem csak azoknak a regisztrált játékosainknak kedvező csomag, akik gyorsabban szeretnének a Ranglistán előrehaladni, és ezért Tipp-et vásárolnak (mellyel mindeközben a munkánkat is támogatják, amelyet mi ez úton is köszönünk), a Prémiumtagság ettől sokkal többet nyújt.

A Prémiumtagság előnyei:

 • Nincsenek időszakos, vagy lezárt feladványok.
 • Reklámoktól mentes a játékosprofil.
 • A Prémiumtagsághoz járó, az időszak aktiválásakor jóváírt egyszeri plusz 15 Tipp.
 • Elérhető extra, heti 1 (hétfőnkénti megjelenésű) Prémiumfeladvány, mely a többi feladvány közt a nem VIP tagok számára kizárólag a kategóriákra rákereséssel láthatóak, ám csak aktív Prémiumtagsággal rendelkező játékos által beküldhetőek. Az ezekre a játékokra beküldött helyes megfejtések ezzel a nagy Ranglistát nem befolyásolják, az ott elért eredmények a különálló Prémiumos ranglistán – és még a Bónusz Pont listájában a többi ajándékként kapott plusz pontokkal összeadva – jelennek meg; a verseny zárt, csak a mindenkori Prémiumos játékosok között zajlik.
 • A Prémiumfeladványokra (a normál feladványokra beküldött megoldások továbbra is Tipp felhasználata mellett beküldhetők) a válaszokat a Tippek számának fogyása nélkül lehet beküldeni.
 • Összesen 10 darab szabad Tipp küldésének lehetősége egy másik, szabadon választott játékos részére. A 10 Tipp elküldésével a Prémiumjátékos Tippjeinek száma nem lesz kevesebb, azokkal azon felül szabadon rendelkezik. A 10 szabad Tipp-et a Prémiumtagsággal rendelkező játékos a 30 napos Prémiumtagsága ideje alatt tudja elküldeni, de ezen idő alatt azt bármikor megteheti, egy általa tetszőlegesen választott időpontban. Ha marad bármennyi elküldetlen szabad Tippje, azt elspájzoljuk, és egy esetleges következő Prémiumtagságos időszakban az új szabad Tippek számához hozzáadjuk, azok azt követően ismét szabad rendelkezésre állnak.
 • A normál feladványok alatt található “Segítséget kérek 1 Tippemért cserébe!” opciót ingyen, a Tippek fogyása nélkül veheti igénybe.
 • A feladványok alatt található “Segítséget kérek 1 Tippemért cserébe!” opcióhoz összesen 30 lehetőség a helyes megoldáshoz vezető szövegre javaslatot tenni. Azaz a Prémiumtagsággal rendelkező játékos az általa már helyesen megoldott feladványokra a többi játékos részére, a fejtésben való segítség adásának céljából összesen 30 alkalommal küldhet be általa javasolt szöveget (függetlenül attól, hogy a feladványnál már szerepel-e másik segítség), azt beküldés után – csak mint a beküldött megoldásokat is – felülvizsgáljuk, és ha a megoldáshoz vezető úton az valóban segít (vagy jobb, mint a korábbi szöveg), akkor a beküldött Prémiumjátékos felhasználói nevével feltüntetve rögzítjük a segítségkérési-opción belül. Az ezen elfogadott és közzétett segítő szövegekért mindenkor 1 bónusz Pont is jár, melyet a közzététel pillanatában a rendszer a Prémiumtag játékosprofilján automatikusan jóváír. A nem felhasznált 30 lehetőség az aktív Prémiumtagság lejártával nem vész el, azt elspájzoljuk, és egy esetleges következő Prémiumtagságos időszakban az új lehetőségek számához hozzáadódik, és ismét rendelkezésre áll.

Tudnivalók a Prémiumtagságról:

 • Mindenkori díja: 1.000,- Ft.
 • 30 naptári napig tart.
 • A Prémiumtagság megigénylését weboldalunkon a https://talaldki.com/kapcsolat/ oldalon a “Prémiumtagság igénylése” tárgy feltüntetésével, vagy ugyanilyen tárggyal megjelölt, e-mail címünkre (talaldki48@gmail.com) megküldött elektronikus levél írásával szükséges jelezni. A kérés szövegében nem kell előre jelezni, hogy hányszor 30 napos tagságot kíván igényelni, mivel azt majd a banki átutalás létrejöttekor a banki utalás közleményének a rovatából és az összegből is látni- illetve tudni fogjuk. A banki átutaláshoz szükséges banki adatainkat kizárólag az ezen a két módon jelzett igénybejelentésre, mégpedig válaszlevélként küldjük meg.
 • A VIP tagság 30 napos aktív időszaka a banki teljesülést követő következő nap 0:00 órától indul és a 30. nap 24:00-ig tart (kivéve, ha a banki utalás közleményrovatában az igénylő játékos ettől eltérő időszakot jelöl meg). Az előfizetés teljesüléséről az igénylő játékosnak mindenkor elismerő .pdf fájlkiterjesztésű bizonylatot küldünk, mellyel egyúttal az előfizetést is visszaigazoljuk.
 • Ha a Prémiumtagság ideje újabb 30 nappal meghosszabbodik, akkor a fennmaradt napok nem vesznek el, az előző Prémiumtagság idejéből megmaradt napok hozzáadódnak az új időszak 30 napjához.
 • A mindenkori Prémiumtagság előfizetések alkalmával alkalmanként bármilyen kívánt hosszúságú (30 nappal maradéktalanul osztható) intervallumot meg lehet előre rendelni, a hónapok megrendelhető száma nem limitált.
 • Az 5 hónapnál hosszabb Prémiumelőfizetést plusz 30 napokkal honoráljuk. Ez azt jelenti, hogy egy 6 hónapos VIP előfizetés esetén 7*30 nap VIP tagságot (plusz 1 hónap grátisz) adunk, 12 hónap esetén pedig 14*30 nap VIP tagságot (plusz 2 hónap grátisz) kap az előfizetést megrendelő tag. (Ez az opció 2023. június 23-i kezdettel került bevezetésre.)
 • A Prémiumtagság nem átruházható.

A Prémiumtagság megszerezhető még továbbá:

   A Prémiumtagság még megszerezhető illetve megigényelhető évente egy ízben feladvány készítésén keresztül is az éves születésnapunk alkalmával, a tagság számára kiírt rejtvénykészítői pályázatunkon.

   Ennek a pályázati részletei, feltételei:

 • A pályázó a “Találd ki” weboldal beregisztrált tagja kell legyen.
 • Egy tag a Prémiumtagságra való pályázatban egyszerre csak 1 feladvánnyal pályázhat.
 • A pályázat olyan feladvány kell legyen, amely a “Találd ki” arculatához illik, annak megfelel, ami ennek megfelelően kulturált, a jó ízlést nem sérti. Ezen kívül pedig jól kidolgozott, megfejthető, ötletes kell legyen.
 • A feladvány témája szabadon választható, korlátozás nincs. A pályázattal szembeni elvárásunk mindössze annyi, hogy a feladványnak saját egyéni ötletnek kell lennie, nem lehet valahonnét hozott, “koppintott”.
 • A pályázat formai elvárásai:
  • A megfelelő feladvány lehet szöveges, táblázatos, képi, GIF, audio, videó, stb.
  • A pályázati feladvány a weboldalra feltölthető és megjeleníthető legyen. A maximum fájlméret: 64 MB.
  • A pályázott és kidolgozott feladványt a számunkra, az e-mail címünkre (talaldki48@gmail.com) megküldött egyetlen elektronikus levél kell tartalmazza, és ugyanazon üzeneten belül a megoldást külön /pl. Word, Text, Jegyzettömb, stb./ fájlban, vagy maximum a levél végén külön feltüntetett részben közölni szükséges.
 • A pályázatokat mindenkor a Találd ki e-mail címére várjuk: talaldki48@gmail.com

Az erre a célra beküldött pályázati feladvány beérkeztetéséről visszaigazoló e-mailt küldünk, majd elbíráljuk azt, és azt követően annak elfogadásáról – vagy az esetleges elutasításról (és annak okáról) – tájékoztató e-mailt a pályázó tag részére kiküldünk.
A sikeres pályázást követően a feladvány beidőzítésre, majd közzétételre kerül a saját feladványaink között a normál napi feladványok sorában, a teljes tagság által megtalálható és megfejthető formában, a pályázati kategóriákkal és a pályázott játékos felhasználói nevével ellátva.
Az ezen a módon megszerzett Prémiumtagság időtartama is 30 nap, a kezdő időpontja pedig a már közzétett, a Prémiumtagság elérése céljából beküldött tagi feladványnak a közzététele napját követő másnap 00:00 óra (ha csak a tag azt nem egy ettől eltérő, későbbi időpontban szeretné elindítani).