Rólunk

 Egy 2017. június 23-án alakult lelkes kis csapat vagyunk (a képen balról jobbra):

Yumeiki, Gábor, Éva, Yumechan.

Mi vagyunk a Találd ki Team.

Yumechan, (aki ígéretes tehetség), rendkívül találóan vetett bennünket papírra. 🙂 És különben tényleg ilyenek vagyunk. 🙂 Többek közt valóban ilyen bohókásak is…  🙂 Egyébiránt úgy alkotta Yumechan a képet, hogy látszódjon rajtunk, ki milyen feladatot végez a honlapunkon, melynek most te is látogatója vagy. 🙂

   Célunk e honlappal jót alkotni, szórakoztató fejtörést, színt vinni az emberek hétköznapjaiba. Reméljük, fáradozásunkat nagy érdeklődés, és a honlapunk sikere koronázza. 🙂

   Csapatunk kapcsolati szálai korábbra nyúlnak vissza: családi és baráti; és mind elkötelezettek vagyunk a saját területeinken.

   Weboldalunkon rébuszokat ötlünk ki, rajzolunk, otthon vagyunk az informatika világában, és a magunk nemében mind alkotunk valamit. Valljuk továbbá a folyamatos megújulást és fejlődést.

   A magánéletben mindannyian munkahellyel rendelkezünk, dolgozunk, a Találd ki weboldal nekünk szabadidős kedvtelésünk (leginkább Éváé). Alkotói vágyunk kiélését jelenti weboldalunk szerkesztése és a velejáró napi teendők, melyet a magánéletünk és egyéb feladataink mellett végzünk.

   Büszkék vagyunk arra, hogy feladványainkat magunk találjuk ki, fejben, papíron, szerkesztgetve, hagyományos módszerekkel, és más szerzőktől nem másolunk. Kivételt képeznek természetesen a szobrok, a festmények, a világ tájairól készült és egyéb fotók, melyek forrásait aktuálisan feltüntetjük. Viszont a SUDOKU-t, Mesterelmét, Szókeresőt, és sorolhatnánk még bármely hasonló feladványokat, melyhez fel lehet szerkesztőprogramokat az interneten lelni – mi kerülünk. Hiszen ez elvenné az alkotás örömét.

Bemutatkozásunk:

Éva (eva) a honlap anyja.

   Ő korábban is már lelkes rejtvénykedvelő volt, mit szüleitől örökölt, és igyekezett gyermekeire is átragasztani. Nevéhez fűződik egy székesfehérvári Rejtvényfejtő egyesület megalapítása is. Ő szerkeszti a weblapot, és készíti a Találd ki oldalán található feladványok zömét.

Yumechan a grafikusunk.

   Yumechan Éva menye, és kivételes rajztehetség. Ő az, akinek a művei által izgalmasabb, színesebb, gazdagabb weboldalunk. Neki köszönhető javarészt a “Képrejtvényes közmondás”-sorozat is. Éva lelkesen adja neki a feladványokhoz szükséges grafikai feladatokat, instrukciókat, nagy elismerője rajzművészetének.
A Találd ki honlapunkon kívül alkotásait a YumeShiru weboldalon lehet megtekinteni.

Yumeiki informatikusunk.

   Ő Évának gyermeke, aki alkalmanként feladványt tesztel, de olykor saját feladványt is készít weboldalunknak. Az utóbbi időben mindinkább ő az, aki a weboldalunk informatikai feladatait végzi.

Gábor (buka) a honlapunk üzemeltetője, és informatikusunk.

   Buka nevéhez fűződik Találd ki honlapunk kiötlése és létrehozása, ő figyelt fel Éva furfangos rébusz- és rejtvényalkotó kedvére, ezért weboldalunk létrehozásában fantáziát látott. Buka az üzemeltetője weblapunknak, hozzá fűződik az alapoktól kezdve az arculat kialakítása, és a kezdeti összes informatikai feladat is weboldalunkon.
Ha nem a honlapunkon dolgozik, akkor ​PC-re és mobileszközökre programoz számítógépesjátékokat. A nagyközönség számára készített egyik játéka itt érhető el: Lost Guardians.

Tigris és Razolion segédszerkesztőink (a fenti “csoportképen” nem szerepelnek).

   Éva gyermekei, akik egyébiránt szintén rajonganak anyjuk feladványaiért, és alkalmanként szívesen adnak fel weboldalunkra saját fejtörőket is.

Kövess bennünket a Facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/talaldki.talalos.kerdesek/

Érezzétek jól magatokat honlapunkon, észrevételeiteket szívesen várjuk. 🙂