Szombat esti láz (19)

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   18, illetve 19 nyaralással kapcsolatos kifejezés bújik meg ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 18, amelyeket mi megadtunk, akkor helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy szó. Melyik ez? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

BIKINI
FŐTT KUKORICA
GUMICSÓNAK
GUMIMATRAC
HEKK
NAPERNYŐ
NAPOZÓÁGY
NAPSZEMÜVEG
NAPVÉDŐTEJ
PLÉD
SAJTOS LÁNGOS
SÁTOR
STRANDLABDA
SURF
TÉRKÉP
TÖRÖLKÖZŐ
ÚSZÓGUMI
VITORLÁS

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!


Tetszett a feladat? Oszd meg: