Ültess fát!

   Ezt az online szókereső feladványt ki tudod itt, az oldalon is tölteni, akár az online fejthető SUDOKU feladványainkat, és ha úgy érzed, elkészültél vele, az ábra kitöltése helyes, akkor egyszerűen, a közvetlenül alatta található „Válasz beküldése” gombra kattintva tudod az ábrában fellelhető megfejtést számunkra elküldeni, és annak helyességéről azonnal kapsz is egy üzenetet.

   Az ábra töltése, illetve a szavak kijelölése egyszerű. A manuális fejtéssel ellentétben, itt nem vonalakkal húzzuk ki a szavakat alkotó betűket, hanem kijelöljük őket. A kockákat, illetve az azokban elhelyezett betűket egyszeri rákattintással lehet kijelölni, a másodszori kattintással lehet bármikor visszavonni a kijelölést. A kijelölés hatására a kocka besötétül, de a betű halványabban továbbra is látható marad, hisz a fejtés során még szükség lehet rá. Értelemszerűen, ha egy betű nem csak egy szóhoz tartozik, hanem többnek is részét képezi, akkor is ugyanúgy, csak egyszer szükséges kijelölni.

   23 fa neve bújik meg ebben az ábrában.

   Ha megvan mind a 22, amelyeket mi megadtunk, akkor helyes megoldás után az ábrában a világosan megmaradt betűkből folyamatosan haladva összeolvasható még egy növény. Melyik ez? 🙂

(Az ábrában a szavak minden irányban, vízszintes, függőleges, és átlós irányban is elhelyezkednek.)

   Jó szórakozást az online játékhoz! 🙂

ÁMBRAFA
BANÁNFA
CSÁSZÁRFA
DIÓFA
EPERFA
EZÜST HÁRS
EZÜSTJUHAR
GINKÓ

HOMOKTÖVIS
JAPÁNAKÁC
MANDULA
MOGYORÓ
NASPOLYA
NYÁR
PLATÁN

SÁRGABARACK
SELYEMAKÁC
SOM
TÖLGY
TULIPÁNFA
VASFA
ZELNICE

Válasz beküldéséhez jelentkezz be!

Tetszett a feladat? Oszd meg: